COVENTRY UNIVERSITY

Aplică acum la Spot Admissions 2019!

Admitere cu răspuns pe loc!

student-smiling-icons8-team-1080x1920

Coventry University este una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie, cu un campus situat în centrul orașului și numărând aproximativ 18.000 de studenți. Coventry University are una dintre cele mai vechi Facultăți de Artă și Design și cea mai mare bibliotecă din Marea Britanie în ceea ce privește materialele periodice și dotările multimedia (investiție de 16 milioane de lire sterline). Studenții mai beneficiază și de un centru sportiv cu piscină și terenuri diverse, iar Uniunea Studenților le pune acestora la dispoziție o gamă variată de societăți și activități extracuriculare.

coventry-university-uk-350x450
coventry-university-uk-painting-350x450

Orașul Coventry este situat în centrul Marii Britanii, la doar 45 de minute de Londra și la 10 minute de Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie. Dacă îți place să explorezi și ești un împătimit al locațiilor încărcate cu istorie, precum castele și catedrale, Coventry este alegerea ideală pentru tine. În plus, centrul orașului abundă în pub-uri tradiționale, restaurante și baruri perfecte pentru dupa-amieze petrecute cu noii tăi prieteni de la cursuri. Coventry University are campusuri localizate atât în inima orașului al cărui nume îl poartă, cât și în Londra ori Scarborough.

La Spot Admissions 2019, Coventry University oferă o serie de burse de merit atât pentru aplicanții la programele de bachelor cât și la aplicanții la programele de master. Bursele sunt în valoare de 1.000 de lire și sunt acordate aplicanților ce au obținut un rezultat de minim 8.5 la Bacalaureat sau ca medie a anilor de facultate.

coventry-university-uk-arhitectura-350x450

Universitate de top

La Spot Admissions 2019 vin doar universități de top din Marea Britanie și Olanda, acestea oferind multiple burse de studiu!

Experiență unică

Experiența multiculturală de student în Marea Britanie sau Olanda este incomparabilă cu viața de student din România.

Oportunități de carieră

Programele educaționale de calitate te ajută să îți dezvolți abilitățile necesare pentru o carieră de succes după absolvire!

Dosar minimal

Nu ai nevoie decât de diploma (sau adeverința) de BAC sau de licență și, opțional, de certificatul de limba engleză.

Proces simplificat

Te înscrii pe spotadmissions.ro și te prezinți la interviu în orașul cel mai apropiat de tine sau, dacă nu poți ajunge, pe Skype.

Răspuns pe loc

După un interviu de doar 15 minute cu reprezentanții universității primești răspuns pe loc dacă ai fost admis sau nu.