UNIVERSITY OF NORTHAMPTON

Aplică acum la Spot Admissions 2019!

Admitere cu răspuns pe loc!

student-smiling-icons8-team-1080x1920

Universitatea este localizată în Northamptonshire, în inima Angliei, la mici distanțe de Londra, Birmingham, Oxford și Cambridge. Ținutul este plin de castele, canale și peisaje pitorești, iar Northampton promite o experiență urbană completă pe care nu ai vrea să o ratezi – activități culturale și sportive, distracții, parcuri, centre comerciale, toate aproape de campusul tău!

university-of-northampton-waterside
university-of-northampton-town-centre

University of Northampton este una dintre cele mai tinere universități din UK însă deja printre primele ce generează impact social în societatea actuală. Universitatea este axată pe ideea de a se asigura că studenții și absolventii au șansa de a se face remarcați în lume, fiind prima universitate din UK care a fost numită Changemaker Campus in 2012.

Este una dintre puținele universități nominalizate ca Gold in the Teaching Excellence Framework (TEF) si își dorește ca schimbul de cunoștințe, stimularea creativității și lupta în a face o diferența pozitivă să fie cheile spre schimbarea viitorului.

La Spot Admissions 2019, University of Northampton oferă o serie de burse aplicanților, cum ar fi EU Undergraduate Scholarship, o bursă de merit de 3.000 lire (câte 1.000 lire anual) acordată celor ce obțin minim 8.5 la examenul de Bacalaureat sau Undergraduate Bursary, o bursă oferită aplicanților al căror venit familial este sub 25.000 lire anual.

university-of-northampton-students

Universitate de top

La Spot Admissions 2019 vin doar universități de top din Marea Britanie și Olanda, acestea oferind multiple burse de studiu!

Experiență unică

Experiența multiculturală de student în Marea Britanie sau Olanda este incomparabilă cu viața de student din România.

Oportunități de carieră

Programele educaționale de calitate te ajută să îți dezvolți abilitățile necesare pentru o carieră de succes după absolvire!

Dosar minimal

Nu ai nevoie decât de diploma (sau adeverința) de BAC sau de licență și, opțional, de certificatul de limba engleză.

Proces simplificat

Te înscrii pe spotadmissions.ro și te prezinți la interviu în orașul cel mai apropiat de tine sau, dacă nu poți ajunge, pe Skype.

Răspuns pe loc

După un interviu de doar 15 minute cu reprezentanții universității primești răspuns pe loc dacă ai fost admis sau nu.