university-of-northampton-town-centre

Universitatea este localizată în Northamptonshire, în inima Angliei, la mici distanțe de Londra, Birmingham, Oxford și Cambridge. Ținutul este plin de castele, canale și peisaje pitorești, iar Northampton promite o experiență urbană completă pe care nu ai vrea să o ratezi – activități culturale și sportive, distracții, parcuri, centre comerciale, toate aproape de campusul tău!

University of Northampton este una dintre cele mai tinere universități din UK însă deja printre primele ce generează impact social în societatea actuală. Universitatea este axată pe ideea de a se asigura că studenții și absolventii au șansa de a se face remarcați în lume, fiind prima universitate din UK care a fost numită Changemaker Campus in 2012.

Este una dintre puținele universități nominalizate ca Gold in the Teaching Excellence Framework (TEF) si își dorește ca schimbul de cunoștințe, stimularea creativității și lupta în a face o diferența pozitivă să fie cheile spre schimbarea viitorului.

university-of-northampton-students

Desemnat UK City of Culture 2017, Hull este situat în East Yorkshire, pe partea de nord a estuarului Humber. Câteva dintre atracțiile orasului le reprezintă impresionantul Humber Bridge, celebrul târg anual Hull Fair din octombrie și The Deep, un acvariu de mari dimensiuni. University of Hull are două campusuri, unul chiar în Hull și altul în Scarborough (un oraș din North Yorkshire cu ieșire la mare). Ambele campusuri au legături impecabile cu restul țării, atât prin trenuri cât și prin autostrăzi. În plus, Hull se află la 160 km de Manchester și la o oră de condus de Leeds și York.

university-of-northampton-town-centre

Votată „Britain’s friendliest university” într-un sondaj recent, University of Hull este renumită pentru profesorii săi implicați deosebit de activ în experiența universitară a studenților. Campusul este caracterizat de un mediu vibrant și multicultural, iar studenții internaționali din peste 100 de țări au oportunitatea de a lucra ori studia aproape oriunde în lume de-a lungul programului academic la Hull.

University of Hull oferă peste 2.000 de cursuri, dintre cele mai variate, cuprinzând de la subiecte consacrate la cele mai nou apărute discipline. Dacă vrei să studiezi într-o instituție axată pe inovație, Hull este o opțiune ideală – 80% din cercetarea din cadrul universității atinge standardele internaționale de originalitate, importanță și seriozitate.

university-of-northampton-students