university-of-sunderland-exterior

Universitatea are două campusuri în Sunderland: Campus Sir Tom Cowie, care este poziționat pe malul mării, și City Campus, în centrul orașului Sunderland. Ambele sunt poziționate perfect pentru a asigura o experiență studențească de neuitat. Un al treilea campus a fost recent deschis în Londra, în Canary Wharf, în inima celui mai important centru financiar din Europa.

Sunderland este una dintre cele mai sigure universități din Anglia și Țara Galilor, potrivit datelor oficiale publicate de poliție în luna iunie 2014. Autobuzul universitatii asigură transportul gratuit și în condiții de siguranță și încredere între cele două campusuri și toate centrele de cazare ale studenților.

Universitatea Sunderland este o instituție inovativă, cu standarde înalte de predare, cercetare și suport și este poziționată în centrul unuia dintre cele mai dinamice orașe din Marea Britanie. Universitatea oferă cursuri de calitate din 1901. Aceasta deține legături puternice cu firme din industrie și din lumea afacerilor și lucrează îndeaproape cu unele dintre cele mai renumite companii din lume.

Universitatea deține o gamă de facilități moderne, create special pentru studenți, toate aflate la o distanță de maxim 2.5 km de centrul orașului. Dotările universității sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai bune din Marea Britanie, fiind făcute investiții de peste 130 de milioane de lire în cele două campusuri până în anul 2012.

university-of-sunderland-mascot

Desemnat UK City of Culture 2017, Hull este situat în East Yorkshire, pe partea de nord a estuarului Humber. Câteva dintre atracțiile orasului le reprezintă impresionantul Humber Bridge, celebrul târg anual Hull Fair din octombrie și The Deep, un acvariu de mari dimensiuni. University of Hull are două campusuri, unul chiar în Hull și altul în Scarborough (un oraș din North Yorkshire cu ieșire la mare). Ambele campusuri au legături impecabile cu restul țării, atât prin trenuri cât și prin autostrăzi. În plus, Hull se află la 160 km de Manchester și la o oră de condus de Leeds și York.

university-of-sunderland-exterior

Votată „Britain’s friendliest university” într-un sondaj recent, University of Hull este renumită pentru profesorii săi implicați deosebit de activ în experiența universitară a studenților. Campusul este caracterizat de un mediu vibrant și multicultural, iar studenții internaționali din peste 100 de țări au oportunitatea de a lucra ori studia aproape oriunde în lume de-a lungul programului academic la Hull.

University of Hull oferă peste 2.000 de cursuri, dintre cele mai variate, cuprinzând de la subiecte consacrate la cele mai nou apărute discipline. Dacă vrei să studiezi într-o instituție axată pe inovație, Hull este o opțiune ideală – 80% din cercetarea din cadrul universității atinge standardele internaționale de originalitate, importanță și seriozitate.

university-of-sunderland-mascot